PERSONLIG TRENING

-SENTRALT I HAUGESUND


Atlas tilbyr personlig trening for deg som vil:

  • Ned i vekt
  • Øke muskelmassen
  • Øke styrken
  • Prestere bedre i idrett
  • Rehabilitere etter skader og vondter
  • Bli trygg i øvelsene før du starter på treningssenter

STYRKETRENING

Er det noe man ikke ønsker i gymmet, så er det å kaste bort tid eller trene på seg vondter og skader!


I vektrommet skal man forbedre seg, og man skal kunne prestere bedre i andre aktiviteter på grunn av økt styrke og mobilitet. Dette gjelder både for mosjonister som vil ned i vekt, forbedre styrken eller øke muskelmassen, og idrettsutøvere som styrketrener for å forebygge skader og prestere raskere og sterkere i idretten sin. 


På PT-timene kan du velge å fokusere på teknikk eller å kjøre en ordentlig trening. 


Vi kartlegger målene dine for treningen og treningserfaring. Noen har mye tid til å trene, spiser godt og har lite stress ellers i livet, mens andre flyr fra det ene til det andre. Vi ser på ressurser du har tilgjengelig for trening og tilpasser treningsøkter og -program best mulig for deg. 


Enkelt treningsprogram er inkludert i prisen. For mosjonister kan enkle treningsprogram følges over lengre tid. Mer avanserte program settes som regel opp for fire uker av gangen med ulike faser. Ofte følger man 8 - 12 uker av et program før man høster resultatene. Dette innebærer gjerne to - tre faser med ulike fokusområder. Det kommer et tillegg for avanserte program. Treningsprogram kan sendes som PDF-fil eller deles i Excel slik at begge parter har tilgang til oppdatert program og logg. Det tas hensyn til hvilket utstyr du har tilgjengelig ved oppsett av program. 


Personlig trening finner sted hos Atlas i Lindangervegen, trykk her for kart.


Les mer om treneren her.

OPPNÅ MÅLENE DINE MED PERSONLIG TRENING!

KUNDEVURDERINGER

SVÆRT FORNØYD


"Vegard er svært kunnskapsrik og lagde gode programmer for meg, og hjalp meg etter hvert å lage mine egne. I tillegg har han falkeblikk for detaljer i øvelsene, slik at han så med en gang de små detaljene som måtte rettes på for å forbedre teknikk, som var akkurat det jeg var på jakt etter. Jeg trener nå på egenhånd og lager mine egne program."


Jørgen Lindenlaub

GRUNDIG GJENNOMGANG


“Vil med dette rose Vegard og Atlas på det varmeste. (...)

Her blir man tatt imot på en inkluderende og profesjonell måte. Det merkes at innehaver av senteret kan sitt fag, God kartlegging av mål og motivasjon før man får en grundig gjennomgang av øvelser.”


Tom Fagerland

KAN VIRKELIG ANBEFALES


Atlas setter sammen riktig kost og trening, slik at du får resultatene du ønsker. Jeg er personlig veldig fornøyd. (...) Kan virkelig anbefales.”


Michael Jørgensen

PRISER

Solo kr 590,-

Duo kr 890,-

Trio kr 1090,-

15 % rabatt ved kjøp av 10 klipp


PRIS PER 60 MIN TIME

VENNLIGST BESTILL TIME MINIMUM TO VIRKEDAGER FRAM I TID. DU MOTTAR BEKREFTELSE PÅ TIMEN NÅR DENNE GODKJENNES MANUELT (SJEKK GJERNE SØPPELPOST).

TA KONTAKT

 
 
 
 
 

KART


Du finner meg i Lindangervegen, like ved Bohus og Spar Sørhaug