ERNÆRINGSVEILEDNING

-MED FAGUTDANNET VEILEDERAtlas tilbyr ernæringsveiledning for: 

  • Vektregulering
  • Idrettsprestasjon
  • Økt muskelmasse
  • Diabetes
  • Graviditet og etter fødsel

VEILEDNING

Man kan ha flere grunner til å sette fokus på kostholdet, om det er for bedre fremgang i treningen, graviditet eller helsemessige årsaker som vektreduksjon, insulinresistens, diabetes eller matvareallergier/-intoleranser. 


Ved oppstart klargjør vi en målsetting med konkrete hovedmål og delmål. Videre kartlegger vi dagens kosthold og hvilken fremgangsmåte vi skal bruke. Vi er alle ulike individer, derfor er det viktig å foreta en grundig kartlegging før man setter i gang. 


Du får tildelt en fleksibel kostholdsplan med oversikt over makro- og mikronæringsstoffer. Med fleksibel plan menes at man har flere alternativer å forholde seg til ved måltidene. En kostholdsplan behøver imidlertid ikke å følges slavisk, men kan fungere som en mal eller et utgangspunkt for kostholdet og illustrerer mengde og balanse. Den kan også justeres underveis i forløpet. Det fokuseres på et adekvat inntak av næringsstoffene og et variert og balansert kosthold - uansett mål. Du foretar kostregistrering etter avtale for å dokumentere hva som faktisk spises og gir slik grunnlag til veiledning. 


I klientportalen lagres sensitiv informasjon sikkert og her får du tilgang til kostholdsplaner, skjema til utfylling og tilbakemeldinger fra veileder. Disse kan skrives ut om ønskelig. 


Veiledningen tar utgangspunkt i Helsedirektoratets anbefalinger og et vitenskapelig ståsted.


Veiledningen foregår stedlig hos Atlas i Lindangervegen, trykk her for kart.

Veiledning kan også foretas online eller over telefon. 


Les mer om veilederen her.

FÅ VEILEDNING AV FAGPERSON


"Ønsker du å komme i form og bli noen kilo lettere kan jeg anbefale Vegards kurs. Dette er et kurs som inspirer deg til å tenke over hva en spiser og hvordan kroppen forbrenner energi i form av trening eller ikke trening. Følger du Vegards råd innen kostveiledning igjennom kurset vil du straks se resultater på vekten. Lykke til!"


- Cecilie Horn

Deltaker på kurset Lett(ere)

PRISER  • Første konsultasjon 50 min inkludert kostholdsplan kr 1490,-

  • Oppfølgingstime 30 min kr 490,-


LETT(ERE)

-VARIG VEKTNEDGANG

Lett(ere) er et 12-ukers kurs for deg som skal ned i vekt - og bli der!


  • Fokus på livsstilsendring og ikke "quick fixes"
  • Ukentlig oppmøte med foredrag innen vektreduksjon og endring
  • Individuell kostholdsplan

TA KONTAKT

 
 
 
 
 

KART


Du finner meg i Lindangervegen, like ved Bohus og Spar Sørhaug